Meniu
Coș de cumpărături 0

Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului

Site-ul www.s-karp.com, denumit in continuare si S-KARP este detinut si  administrat de societatea ART STAR S.R.L. avand urmatoarele date de identificare: sediul in Brasov, str. Timisu Sec, Nr. 4, Reg. Com. J8 / 1794 / 2003, CUI: RO 15740066, ING BANK , IBAN: RO58 INGB 0000 9999 0338 1384. Prin intermediul acestuia, sunt prezentate informatii despre serviciile si produsele furnizate, precum si o serie de informatii avand drept scop promovarea societatii S-KARP.

Utilizarea Site-ului implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea Site-ului. Site-ul este administrat in exclusivitate de catre SC ART STAR S.R.L. Pentru utilizarea Site-ului este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

ART STAR SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Conditiile, Termenii sau Preturile produselor. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Conditii si Termeni in totalitate. In cazul in care nu acceptati Conditiile si Termenii prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a ART STAR SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului http://www.s-karp.com nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea scrisa anticipata a reprezentantilor ART STAR S.R.L.

RESPONSABILITATE ART STAR S.R.L.

SC ART STAR S.R.L.. isi rezerva dreptul de a aduce modificari si actualizari ale site-ului si ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

SC ART STAR S.R.L.  isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

SC ART STAR S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga SC ART STAR S.R.L. la nici o actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre SC ART STAR S.R.L. prin intermediul S-KARP.COM pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre consultantii de vanzari S-KARP.

Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Confidentialitate si Date personale

SC ART STAR S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor sai catre terti si de asemenea nu ofera, nu vinde si nu face schimb de email-uri cu alte persoane fizice, juridice, firme.

Utilizatorii care furnizeaza date cu caracter persoanal catre SC ART STAR S.R.L., prin vizitarea site-ului www.s-karp.com, beneficiza de toate drepturile si obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001.

Toate datele obtinute prin intermediul site-ului www.s-karp.com sunt colectate doar cu acordul utilizatorilor sai si vor fi folosite pentru comunicarea cu acestia, sau pentru informarea cu privire la functionarea site-ului, ofertele si promotiile disponibile.

Orice utilizator al site-ului poate opta ca adresa lui de email sa fie stearsa din baza de date a site-ului s-karp.com, prin dezabonarea manuala de la newsletter,  printr-o solicitare scrisa la adresa de email: webshop@s-karp.com sau telefonic.